Vaccinationer

OBS!  VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT VI IKKE KAN SKAFFE VACCINER I ØJEBLIKKET.  INFLUENZA-VACCINERNE KOMMER FORMENTLIG I LØBET AF NOGLE UGER.  VACCINE FOR LUNGEBETÆNDELSE, KAN IKKE FORVENTES FØR JANUAR ELLER FEBRUAR. 

INFLUNZAVACCINE OG VACCINE FOR LUNGEBETÆNDELSE:  DER ER IKKE LAVET VACCINATIONSRUNDER, SOM VI PLEJER, PGA CORONA.  MEN RING OG FÅ EN AFTALE HERNEDE. 

GRAVIDE VACCINERES NU FOR KIGHOSTE, SÅ BARNET ER BESKYTTET DE FØRSTE MÅNEDER EFTER FØDSLEN.  SPØRG I KLINIKKEN

REJSEVACCINER:

Skal du ud at rejse, kan du bestille en rejsekonsultation hos Sygeplejerske Birgitte.

Under konsultationen, vil du blive spurgt om rejsedestination, opholdslængde, rejsens karakter, rygsækrejse, hotel etc., tidligere vaccinationer m.m.

Udfra dine oplysninger planlægges et vaccinationsprogram, og der gives informationer om generelle og specielle forhold ved din rejse.

Vi sender efterfølgende en recept på de aftalte vacciner til apoteket, hvor du så skal hente dem.  OBS: Det skal bemærkes, at du skal betale for vaccinerne på apoteket INDEN de bestiller dem hjem til dig.

Priser:  Planlægningskonsultation  kr. 400,-  vaccinationskonsultation  kr. 150,- pr gang, per person

PLANLÆGNING AF VACCINATION BØR STARTE, NÅR MAN BESTILLER REJSEN, OG HELST IKKE SENERE END 1½ MÅNED FØR AFREJSE.

 

INFLUENZA VACCINE

Hvert efterår tilbydes der influenzavaccine. Pensionister, kronisk syge (lunge, og hjertepatienter) overvægtige og gravide i 2. og 3 trimester får vaccinen gratis.  Se dagspressen og her på hjemmesiden om tidspunkter.  Se side med Aktuelt og nyheder.

Alle pensionister tilbydes gratis pneumokok-vaccine (mod lungebetændelse)